+45 4274 7070 print@finephotoprints.dk

Vælg det rigtige lærred til dit foto.

Canson lærred

er det fineste lærred vi kan printe dit foto på.

Fra Canson har vi 2 kvalitets lærreder på 395 gr., hvor lærredet er fremstillet af en blanding af bomuld og kunststof.
Med en speciel teknik har Canson opnået det hvideste lærred uden brug af optisk blegemiddel (OBA), der kan gøre at billedet ændre farve under forskellige lysforhold, foruden at det på lang sigt nedbryder billedet.
Lærredets høje hvidhed betyder at dit foto på Canson lærred får de klareste farver lige fra de helt kraftige rene farver til de fineste sarte pastel farver.
Begge lærreder giver detaliered farvegengivelse, med fin gråbalance og optimal tegning i skygger og er vandresistente hvilket giver en mere robust overflade, men uden at de kan tørres over med en fugtig klud.
Det er kun det coatede lærred der kan klare.

NoName Lærred – husets lærred

NoName Mat er fremstillet af bomuld og polyester med en naturlig hvid lærredsfarve. Et godt valg til billeder med stærke farver.
Det har en fin mat lærred struktur og er helt fri for reflekser fra belysningen. Er generelt velegenede til motiver uden store mørke partier eller store ens farvede flader uden detaljer.
Ved store mørke flader anbefales det, at lærredet bliver coatetes.
Ved at coate lærredet beskyttes lærred optimalt mod UV lys og det kan tørres over med en fugtig klud.
Vi har udviklet to typer coatningsteknik der enten “blot” coater billedet eller giver det en let satin agtig glans uden at det bliver genrende blankt.